Pondělí 6. února 2017
polévka: frankfurtská s bramborem 51
dukátové buchtičky s krémem 3,7,51
mléko 7
Úterý 7. února 2017
polévka: pórková 7,9,51
treska na másle, šťouchané brambory 4,7,10
kompot
Středa 8. února 2017
polévka: rajská s cizrnou 7,51
zeleninové rizoto s kuřecím masem a sýrem 7
ovoce
Čtvrtek 9. února 2017
polévka: hovězí s nudlemi 1,9
hovězí na česneku, špenát, brambor. knedlíky 3,7,51
Pátek 10. února 2017
polévka: brokolicový krém 7,9,51
zapečené těstoviny s uzeným masem 1,3,7
červená řepa
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pondělí 20. února 2017
polévka: zeleninová s rýží 9,51
fazole po bretaňsku, dalamánek 1,6
ovocná přesnídávka
Úterý 21. února 2017
polévka: bramborová s krupkami 1,7,51,53
kuřecí nudličky s pórkem a žampióny, gnocchi 51
Ostraváček 7
Středa 22. února 2017
polévka: hrášková krémová 1,7,9,51
srbské žebírko, rýže 51
ovoce
Čtvrtek 23. února 2017
polévka: zelňačka 7,51
smažený kuřecí řízek, brambory 1,3,5,6,7,8,11
mrkvový salát 12
Pátek 24. února 2017
polévka: hovězí s fridátovými nudlemi 1,3,7,9,51
svíčková na smetaně, hovězí maso, knedlíky 1,3,7,9,51
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici u personálu kuchyně.
1 Obiloviny obsahující lepek 8 Skořápkové plody 51 Obiloviny - pšenice
2 Korýši 9 Celer 52 Obiloviny - žito
3 Vejce 10 Hořčice 53 Obiloviny - ječmen
4 Ryby 11 Sezamová semena (sezam) 54 Obiloviny - oves
5 Podzemnice olejná (arašídy) 12 Oxid siřičitý a siřičitany 55 Obiloviny - špalda
6 Sójové boby (sója) 13 Vlčí bob (lupina)
7 Mléko 14 Měkkýši