Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-28.11.2.12.2016 • Vydáno: 24.11.2016 10:08 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 28. listopadu 2016       
	polévka: halászlé (rybí polévka)                                              4,7,9 
	dušená míchaná zelenina, brambory                                       7,51
	křehké ovesné řezy                                                                 1,7
	                                                                                                                                                                    
	Úterý 29. listopadu 2016     
	polévka: kulajda                                                                       7,51
	fazolový guláš s vepřovým masem, chléb                                 1,51
	mandarinka
	
	Středa 30. listopadu 2016       
	polévka: zeleninová s cizrnou                                                  7,9
	vepřová pečeně, špenát, bramborové knedlíky                       3,7,51
	pudinkový dezert                                                                     7
	                         
	Čtvrtek 1. prosince 2016       
	polévka: zeleninová s drobením                                             3,7,9,51
	hovězí na slanině, rýže                                                           51
	ovoce                                                                         
	                                                                     
	Pátek 2. prosince 2016       
	polévka: s drožďovými knedlíčky                                             1,3,5,6,7,8,9,11
	špagety po boloňsku se sýrem                                                 1,7,9
	ochucené mléko, mini croissant                                              7
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                           9     Celer                                           52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                          10     Hořčice                                       53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                           11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                     13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                         14     Měkkýši