Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=jidelnicky/jidelnicek-5.12.9.12.2016 • Vydáno: 1.12.2016 10:24 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 5. prosince 2016       
	polévka: celerový krém se smaženým hráškem          1,7,9        
	nastavovaná kaše s cibulkou                                      7,53
	zelný salát „coleslaw“                                                3,7,10
	                                                                                                                                                                    
	Úterý 6. prosince 2016       
	polévka: zeleninová s tarhoňou                                  1,7,9
	vepřová panenka na hříbkách, amer. brambory           7,51
	šopský salát
	
	Středa 7. prosince 2016       
	polévka: zeleninová s fazolemi                                    7,9,51
	kuře na paprice, knedlíky                                            1,3,7
	ovoce                                                              
	                         
	Čtvrtek 8. prosince 2016       
	polévka: ovarová s kroupami                                        53
	vepřový prejt, brambory                                              1,7
	kysané zelí                                                              
	                                                                     
	Pátek 9. prosince 2016       
	polévka: hovězí s mušličkama                                       3,9,51
	cikánská roštěná, rýže                                                  51
	ovocná přesnídávka      
	                             
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                           9     Celer                                           52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                          10     Hořčice                                       53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                           11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                     13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                         14     Měkkýši