Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-19.12.23.12.2016  •  Vydáno: 15.12.2016 14:49  •  Autor: Ivana Králová

Jídelníček 19. 12. - 23. 12. 2016

Jídelníček 19. 12. - 23. 12. 2016Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.

Pondělí 19. prosince 2016       
polévka: z červené čočky                                             1,7   
smažený sýr, brambory, tatarská omáčka                      1,3,7,10
okurkový salát                                                          
                                                                                                             
Úterý 20. prosince 2016       
polévka: krupicová s vejcem                                        1,3,7,9
nudle s mákem                                                             7,51
ochucené mléko, ovoce                                                7

Středa 21. prosince 2016       
polévka: rybí                                                                4,7,9
kuřecí roláda, brambory                                               3,6,7,10,51
zelný salát                                                          
                 
Čtvrtek 22. prosince 2016       
polévka: rajská s těstovinami                                        1,7
pečené kuřecí stehno, rýže                                           7
kompot                                                              
                                                
Pátek 23. prosince 2016       
vánoční prázdniny
školní jídelna nevaří

 

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA   

Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.

Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici u personálu kuchyně.
  
1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
7     Mléko                                       14     Měkkýši