Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-2.1.6.1.2017 • Vydáno: 22.12.2016 14:45 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 2. ledna 2017       
	vánoční prázdniny
	školní jídelna nevaří                                                            
	                                                                                                             
	Úterý 3. ledna 2017       
	polévka: bramborová                                                  1,7,9
	krupicová kaše                                                            7,51
	mléko, jablko                                                              7
	
	Středa 4. ledna 2017       
	polévka: zeleninová s rýží                                           1,7,9
	moravský vrabec, zelí, knedlíky                                   1,3,7
	banán
	                 
	Čtvrtek 5. ledna 2017       
	polévka: kapustová                                                     51
	rybí filé zapečené se zeleninou, brambory                   3,4,7
	Lipánek                                                                      7
	              
	Pátek 6. ledna 2017       
	polévka: z vaječné jíšky                                                1,3,7,9
	hovězí pečeně štěpánská, rýže                                      3,7
	 
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši