Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-9.1.13.1.2017 • Vydáno: 6.1.2017 9:06 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 9. ledna 2017       
	polévka: zeleninový krém                                         1,3,7,9
	zapečená brokolice se sýrem, brambory                    3,7,51
	mléko                                                                       7 
	                                                                                              
	Úterý 10. ledna 2017       
	polévka: zeleninová s bulgurem                                 1,7,9
	těstovinový salát s čočkou a kuřecím masem               51
	
	Středa 11. ledna 2017       
	polévka: špenátová                                                    1,7
	hovězí na zázvoru, bramborové knedlíky                    3,51
	mandarinka
	                 
	Čtvrtek 12. ledna 2017       
	polévka: zeleninová s kukuřičnou krupicí                    3,7,9,55
	vepřová čína, rýže                                                      6      
	                                
	Pátek 13. ledna 2017       
	polévka: hrachová                                                     1,7,9
	čevabčiči, brambory, hořčice                                     1,7,10,12,51
	salátová okurka
	 
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši