Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-13.3.18.3.2017 • Vydáno: 9.3.2017 15:04 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 13. března 2017       
	polévka: zeleninová s kuskusem                           1,7,9
	fazolové lusky na kyselo, vejce, brambory            3,7,51
	Ostraváček
	                                                     
	Úterý 14. března 2017       
	polévka: celerový krém se smaženým hráškem     1,3,7,9,51
	vepřové s houbovou omáčkou, rýžové těstoviny    51
	
	Středa 15. března 2017       
	polévka: zeleninová s fazolemi                              7,9,51
	asijská pánev s kuřecím masem, jasmínová rýže    6
	ovoce
	             
	Čtvrtek 16. března 2017       
	polévka: kmínová s vejcem                                    3,9,51
	karbanátky s luštěninami, brambory                       1,3,5,6,7,8,11
	okurka                                                                  10
	                                               
	Pátek 17. března 2017       
	polévka: hovězí s kapáním                                      3,7,9,51
	hovězí stroganov, knedlíky                                      1,3,7,9,51
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
	u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši