Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-20.3.24.3.2017 • Vydáno: 16.3.2017 8:23 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 20. března 2017       
	polévka: kuřecí polévka s drobením                     1,3,9
	čočka na kyselo, šunka, okurka                            10
	                                                         
	Úterý 21. března 2017       
	polévka: kapustová                                               51
	krůtí nudličky na kari, rýže                                   7,51
	
	Středa 22. března 2017       
	polévka: bramborová                                             7,9,51
	nudle s mákem                                                      7,51
	ovoce
	             
	Čtvrtek 23. března 2017       
	polévka: zeleninová s cizrnou                                7,9
	rybí filé zapečené s vejcem, brambory                        3,4,7
	ovocný kompot                                                    
	                                               
	Pátek 24. března 2017       
	polévka: hrstková                                                   9,51,53
	zeleninové bulgureto                                              9,51
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
	u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši