Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-3.4.7.4.2017 • Vydáno: 30.3.2017 10:16 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 3. dubna 2017       
	polévka: rajská s těstovinami                               1,7
	kovbojské fazole, pečivo                                     1,51                                                
	
	Úterý 4. dubna 2017       
	polévka: zeleninová rýžová                                  7,9,51
	rybí prsty, bramborová kaše                                 1,4,7
	červená řepa                                                      12
	
	Středa 5. dubna 2017       
	polévka: cibulová                                                 1,7,51
	kuřecí přírodní plátek, rýže                                   1
	pomeranč
	             
	Čtvrtek 6. dubna 2017       
	polévka: krupicová s vejci                                    1,3,7,9,51
	zapečená brokolice se sýrem, brambory                3,7,51
	rajče                                                   
	                                    
	Pátek 7. dubna 2017       
	polévka: zeleninová s čočkou                               1,7,9,51
	hovězí na česneku, bramborové knedlíky              1,3
	 
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
	u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši