Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-17.4.21.4.2017 • Vydáno: 12.4.2017 9:17 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
Pondělí 17. dubna 2017
velikonoční pondělí
školní jídelna nevaří
Úterý 18. dubna 2017
polévka: gulášová 1,9,51
škubánky s mákem/tvarohem 7,51
vanilkové mléko 7
Středa 19. dubna 2017
polévka: zeleninová s bulgurem 7,9,51
vepřová hamburská kýta, knedlíky 1,3,7,9,10,12
hroznové víno
Čtvrtek 20. dubna 2017
polévka: z rybího filé 1,4,7,9,51
smažený květák, brambory, tatarská omáčka 3,7,10,51
jarní zeleninový salát
Pátek 21. dubna 2017
polévka: zeleninový krém s hráškem 1,7,9,51
znojemský guláš, celozrnné těstoviny 10,51
Monte – mléčný dezert, banán 7
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
u personálu kuchyně.
1 Obiloviny obsahující lepek 8 Skořápkové plody 51 Obiloviny - pšenice
2 Korýši 9 Celer 52 Obiloviny - žito
3 Vejce 10 Hořčice 53 Obiloviny - ječmen
4 Ryby 11 Sezamová semena (sezam) 54 Obiloviny - oves
5 Podzemnice olejná (arašídy) 12 Oxid siřičitý a siřičitany 55 Obiloviny - špalda
6 Sójové boby (sója) 13 Vlčí bob (lupina)
7 Mléko 14 Měkkýši