Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-17.4.21.4.2017 • Vydáno: 12.4.2017 9:17 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 17. dubna 2017       
	velikonoční pondělí
	školní jídelna nevaří
	                                                         
	Úterý 18. dubna 2017       
	polévka: gulášová                                                 1,9,51
	škubánky s mákem/tvarohem                                7,51
	vanilkové mléko                                                    7
	
	Středa 19. dubna 2017       
	polévka: zeleninová s bulgurem                             7,9,51
	vepřová hamburská kýta, knedlíky                         1,3,7,9,10,12
	hroznové víno
	             
	Čtvrtek 20. dubna 2017       
	polévka: z rybího filé                                            1,4,7,9,51
	smažený květák, brambory, tatarská omáčka         3,7,10,51
	jarní zeleninový salát
	                                     
	Pátek 21. dubna 2017       
	polévka: zeleninový krém s hráškem                      1,7,9,51
	znojemský guláš, celozrnné těstoviny                    10,51
	Monte – mléčný dezert, banán                               7
	
	ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA   
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
	u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši