Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-22.5.26.5.2017 • Vydáno: 18.5.2017 10:05 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 22. května 2017       
	polévka: zelňačka                                                    7,51
	krupicová kaše                                                         7,51
	ovoce, ochucené mléko                                            7
	                                              
	Úterý 23. května 2017       
	polévka: zeleninová se špaldovým kapáním                1,3,7,9,55
	holandský řízek, bramborová kaše s cizrnou               1,3,5,6,7,8,11
	okurkový salát
	
	Středa 24. května 2017       
	polévka: z vaječné jíšky                                             1,3,7,9,51
	kuřecí čína s kokosovým mlékem, jasmínová rýže        6,8,12
	             
	Čtvrtek 25. května 2017       
	polévka: drůbková s nudlemi                                      1,6,7,9,51
	rybí filet mahi-mahi, brambory                                   4,7
	zeleninový salát
	             
	Pátek 26. května 2017       
	polévka: z červené čočky                                           1,7,51
	boloňské lasagne se sýrem                                         7,9,51
	Bobík                                                                        7
	 
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, mléko, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
	u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši