Zdroj: https://archiv.zsrudna.cz/index.php?a=2016/17-archiv/jidelnicek-29.5.2.6.2017 • Vydáno: 24.5.2017 12:37 • Autor: Ivana Králová
Upozornění: K vydání oběda potřebuje žák čip a musí mít zaplacený oběd na příslušný den. V případě, že čip zapomene, vystaví mu vedoucí školní jídelny náhradní stravenku.
	Pondělí 29. května 2017       
	polévka: zel. krémová se smaženým hráškem         1,3,7,9,51
	restovaný bulgur s fazolemi, hlívou ústřičnou
	a kapií                                                                     9,51
	                                            
	Úterý 30. května 2017       
	polévka: česneková s krupkami                               1,9,51,53
	haše, brambory                                                       1,3,7,51
	sterilovaná okurka                                                   10
	
	Středa 31. května 2017       
	polévka: zeleninová s čočkou                                  1,7,9,51
	segedínský guláš, houskové knedlíky                       1,3,7,51
	meloun
	           
	Čtvrtek 1. června 2017       
	polévka: hovězí s fridátovými nudlemi                      1,9,3,7
	zapečené smetanové brambory s krůtím masem       7
	okurkový salát, cereální tyčinka                                1,7,12
	             
	Pátek 2. června 2017       
	polévka: rajská s těstovinami                                    1,7,51
	vepřová játra na slanině, rýže                                   51
	 
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
	Pitný režim: k dispozici je nápojový automat – výběr z několika druhů ovocných šťáv, čaj, mléko, voda.
	Teplé pokrmy jsou určeny pro přímou spotřebu v den výdeje - spotřebujte nejdéle do 14,30 hod.
	Pokrmy/nápoje obsahují alergeny - jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla. Informace o výskytu konkrétních alergenů obsažených v pokrmu/nápoji jsou pouze orientační. Aktuální údaje jsou k dispozici
	u personálu kuchyně.
	  
	1     Obiloviny obsahující lepek           8     Skořápkové plody                        51  Obiloviny - pšenice
	2     Korýši                                         9     Celer                                          52  Obiloviny - žito
	3     Vejce                                        10     Hořčice                                      53  Obiloviny - ječmen
	4     Ryby                                         11     Sezamová semena (sezam)          54  Obiloviny - oves
	5     Podzemnice olejná (arašídy)      12     Oxid siřičitý a siřičitany               55  Obiloviny - špalda
	6     Sójové boby (sója)                    13     Vlčí bob (lupina) 
	7     Mléko                                       14     Měkkýši