Pondělí 9. února 2015
polévka: pórková s vejci 1,3,7
krůtí maso na divoko, rýže 1,7
salátová okurka
Úterý 10. února 2015
polévka: drožďová s bramborami 1,3,9
zapečené těstoviny 1,3,6,7
ovocná přesnídávka
Středa 11. února 2015
polévka: rýžová se zeleninou 1,7,9
pečené kuřecí stehno, brambory
rajče
Čtvrtek 12. února 2015
polévka: brokolicová 1,3,7
těstoviny s fazolemi a rajčatovým protlakem 1,7
hroznové víno
Pátek 13. února 2015
polévka: kuřecí s písmenkama 1,9
hovězí na zázvoru, bramborové knedlíky 1,3
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
ALERGENY
obsahuje:
1 Obiloviny obsahující lepek 8 Skořápkové plody
2 Korýši 9 Celer
3 Vejce 10 Hořčice
4 Ryby 11 Sezamová semena (sezam)
5 Podzemnice olejná (arašídy) 12 Oxid siřičitý a siřičitany
6 Sójové boby (sója) 13 Vlčí bob (lupina)
7 Mléko 14 Měkkýši
K dispozici je nápojový automat.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.