Pondělí 9. listopadu 2015
polévka: pórková 1,3,6,7,9,10,51
uhlířina, okurka 7,10,51
ovocná přesnídávka
Úterý 10. listopadu 2015
polévka: kuřecí s jáhlami 9,51
hovězí znojemská pečeně, těstoviny 10,51
mrkev
Středa 11. listopadu 2015
polévka: kaldoun 3,6,7,9,10,51
Svatomartinská kachna, knedlíky, zelí 1,3,7,51
Čtvrtek 12. listopadu 2015
polévka: bramborová s krupkami 7,51,53
- hlavní chod připraví pan Jan Heřmánek, Konzultant pro gastronomii - Chef de Cuisine, Bidvest
mořské filé gratinované s brokolicovou krustou na teplém salátu z červené čočky a kořenové
zeleniny s petrželkovým pestem 3,4,7,9
Pátek 13. listopadu 2015
polévka: luštěninová krémová 7,9,51
krůta alá bažant, rýže
jablko
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA
Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena za názvem jídla.
1 Obiloviny obsahující lepek 8 Skořápkové plody 51 Obiloviny - pšenice
2 Korýši 9 Celer 52 Obiloviny - žito
3 Vejce 10 Hořčice 53 Obiloviny - ječmen
4 Ryby 11 Sezamová semena (sezam) 54 Obiloviny - oves
5 Podzemnice olejná (arašídy) 12 Oxid siřičitý a siřičitany 55 Obiloviny - špalda
6 Sójové boby (sója) 13 Vlčí bob (lupina)
7 Mléko 14 Měkkýši
Pitný režim: k dispozici je nápojový automat.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.